AlbanianEnglish
Your search results

Rreth nesh

Prishtina 038 është agjencion professional i cili ofron shërbime për patundshmëri, shërbime juridike dhe kontabilitet. Ne ju ndihmojmë të gjeni shtëpinë e ëndrrave për familjën e juaj, e cila plotëson të gjitha kërkesat dhe nevojat për jetë bashkëohore.
Agjentët tanë me përvojë shumëvjecare, garantojnë profesionalizëm, transparencë dhe ndershmëri.

Integriteti

  • Ne i mbajmë premtimet tona
  • Ne jemi të sinqertë, të besueshëm dhe etikë në të gjitha veprimet tona

Kompetenca

  • Ne jemi gjithmonë në kërkim të pronave dhe mundësive më të mira për klientët tanë
  • Ne japim informata të besueshëm që ju ndihmon klientëve tanë të marrin vendimet e duhura

Shërbimi ndaj klientit

  • Klientët tanë janë forca lëvizëse e ekzistencës sonë; prandaj ne mundohem që gjithmonë t’i mbajmë ata të kënaqur
  • Ne përqendrohemi në mundësi ku mund të krijojmë avantazh konkurrues dhe të japim rezultate të jashtëzakonshme

Puna ekipore

  • Ne angazhohemi për arritjen e qëllimeve të përbashkëta
  • Ne mbështesim njëri-tjetrin

Shkathtësi

  • Ne jemi profesionistë dhe të adaptueshëm ndaj nevojave të ndryshme të klientëve tanë
  • Ne përdorim forcën tonë kolektive për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme

Compare Listings